addo: Stel je reis samen naar Zuid-Afrika

Een van de grootste natuurparken in Zuid-Afrika is het Addo nationaal park. Addo staat bekend als een van de meest kindvriendelijke safariparken. Omdat het groot, betaalbaar en malariavrij is, en omdat de meeste lodges kinderen toelaten.

Het park werd in 1931 opgericht voor de bescherming van 11 overgebleven Afrikaanse olifanten in het gebied. En met succes want er leven nu maar liefst 450 olifanten in het park. De olifanten zijn niet de enige bewoners van dit nationaal park, ook de Afrikaanse pinguïns en zeldzame jan-van-gent vogels kun je hier vinden.

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Je begint deze reis heerlijk rustig in Port Elizabeth. Waarbij je een goede mix hebt van reizen, ontspanning, de natuur en natuurlijk het spotten van de Big five.

Er is onderweg ook genoeg cultuur te ontdekken en diverse uitzichten over de prachtige Zuid-afrikaanse natuur. En natuurlijk de prachtige tuinroute langs de kust van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis val je van de ene verbazing in de andere!

Een schitterende privé rondreis Kaapstad via de Garden Route naar Stellenbosch. In Kaapstad neem je op je gemak de tijd om deze veelzijdige stad te ontdekken. Je zoekt naar walvissen in Hermanus en krijgt een totaal vakantiegevoel aan het binnenmeer van Knysna.

Wil je tijdens je reis langs de Garden Route kennismaken met de wilde dieren van Zuid-Afrika? Of wil je na safari's in Kruger of Hluhluwe nog meer wildlife zien? Dan is Addo Elephant National Park de perfecte bouwsteen om aan je reis toe te voegen.

Olifanten, zebra's, buffels, leeuwen en antilopen, je kijkt je ogen uit in het Addo Elephant National Park. Door de glooiende heuvels kun je ver kijken en geniet je naast de dieren ook optimaal van de omgeving.

Een Addo game drive is een fantastische bouwsteen voor een safari op de Garden Route. Je bezoekt het drie na grootste park van Zuid-Afrika met niet alleen olifanten maar ook leeuwen, buffels, wrattenzwijntjes en neushoorns.

Je gaat met een safariwagen het park in onder leiding van een ranger. Hij spot het wild en vertelt je ondertussen over de dieren in het Addo park. Onderweg staan jullie regelmatig bij de dieren stil zodat je prachtige foto's kunt maken. Een toffe en leerzame ervaring!


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika