dullstroom: Stel je reis samen naar Zuid-Afrika

Dullstroom : Welkom in ‘Het land van de zonsopgang’! De provincie Mpumalanga is gelegen in het noordoosten van Zuid-Afrika en grenst aan Swaziland en Mozambique. De naam is afgeleid van de isiZulu woorden ukumpuma (opgaan, rijzen) en ilanga (de zon). Mpumalanga heeft een ontzettend mooi landschap. Het noordelijke deel van de Drakensbergen gaat hier plotseling over in een laagvlakte. Door de hoogte, erosie en regenval zijn er veel watervallen in het gebied ontstaan. In Mpumalanga vind je meer watervallen dan ergens anders in het land. Bezoek in Mpumalanga het zuidelijke deel van het Krugerpark of volg de Panamaroute.

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Deze 21-daagse rondreis is een aanrader voor iedereen die Zuid-Afrika wil ontdekken. De big five speelt de hoofdrol in de eerste week van de rondreis. Je maakt game drives en leert de dieren spotten in het wild. Je wandelt daarna in de machtige Drakensbergen en geniet aan de kust van sfeervolle dorpjes.

Dullstroom is bij uitstek een plek om te genieten van de landelijke omgeving. Je vindt er veel dammen en meertjes en de heuvels hebben genoeg wandel- en fietsroutes om hier een paar dagen door te brengen. Hou je van forelvissen? Dan is deze bouwsteen zeker een aanrader!

Dullstroom is een stadje waar je heerlijk kunt eten, rondslenteren en genieten van de buitenlucht. Het is een walhalla voor iedereen die het Zuid-Afrikaanse plattelandsleven wil ervaren.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika