tuinroute: Stel je reis samen naar Zuid-Afrika

De Tuinroute (Garden Route) is een schilderachtig gebied langs de zuidkust van Zuid-Afrika en is een gewilde toeristische bestemming in het land. De Tuinroute strekt zich uit van het vissersdorpje Hermanus in de West-Kaap tot aan de havenstad Port Elizabeth in de Oost-Kaap. Enkele bekende dorpen aan de Tuinroute zijn Mosselbaai, George, Knysna en Plettenbergbaai.

Het gebied heeft een mild, gematigd klimaat, met matig warme zomers en frisse winters.

Selecteer hieronder jouw categorie of bestemming


Je begint deze reis heerlijk rustig in Port Elizabeth. Waarbij je een goede mix hebt van reizen, ontspanning, de natuur en natuurlijk het spotten van de Big five.

Er is onderweg ook genoeg cultuur te ontdekken en diverse uitzichten over de prachtige Zuid-afrikaanse natuur. En natuurlijk de prachtige tuinroute langs de kust van Zuid-Afrika. Tijdens deze reis val je van de ene verbazing in de andere!

Een schitterende privé rondreis Kaapstad via de Garden Route naar Stellenbosch. In Kaapstad neem je op je gemak de tijd om deze veelzijdige stad te ontdekken. Je zoekt naar walvissen in Hermanus en krijgt een totaal vakantiegevoel aan het binnenmeer van Knysna.


Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika