Familiereizen door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een uitstekende bestemming om een familiereis door te maken. Je maakt in je eigen tempo kennis met de diverse aspecten die het land te bieden heeft. Wilde dieren, ruige groene natuur, kilometers lange stranden en het ontmoeten van de lokale bevolking. Het is allemaal mogelijk in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika Reisopmaat heeft diverse voorbeeld familiereizen die ideaal zijn voor families met kinderen. Een familiereis heeft een rustiger tempo en je verblijft in hotels met veel kinderfaciliteiten en hebben allen een gunstig ligging. Tijdens de familiereis maak je een aantal mooie stops op locaties die speciaal voor kinderen zijn maar die de ouders ook zeker leuk vinden. 

Een voorbeeld reis is een 17 daagse privé rondreis waarbij je te voet, per jeep en met je eigen huurauto de Big Five spotten in en rondom het Kruger Park.
Daarnaast ga je ook meerdere activiteiten doen: raften op de Panorama route, op nachtsafari in Kruger Park, fietsen in Swaziland, nijlpaarden zoeken tijdens een bootexcursie bij St. Lucia en een tour door de heuvels van Drakensberg. Deze rondreis is natuurlijk uit te breiden naar 3 weken of eventueel nog langer. 

Zuid-Afrika is een ideale bestemming voor vakanties met kinderen ! 

Direct contact met Werner in Kaapstad ?

We zitten telefonisch klaar om je te helpen van maandag – vrijdag van 09:00-17:00 uur op
+31(0)30 3200 706 of op +27 66 500 53 24 (uitsluitend WhatsApp).

 

Familiereis door Zuid-Afrika

De onbekende West-Kaap

Vanaf: €949
15 Dagen
Restaurant Wolfgat Paternoster

De Culinaire West-Kaap

Vanaf: €139
3 Dagen

 

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika