De makkelijkste weg naar jouw eigen rondreis op maat!

Het lijkt vaak simpel, een offerte voor een reis opvragen. Bij ons is dat het ook. Met dit stappenplan heb je snel een offerte voor jouw eigen reis in de mail ontvangen.

1: Ga zelf op onderzoek uit.

Giraffes aan het eten op pad tijdens jouw zuid-afrika rondreis

Ga op onderzoek uit op de website en kies de bouwstenen die passen in je ideale rondreis. Selecteer een van onze voorbeeld rondreizen of zoek zelf de leukste excursies en meest bijzondere verblijfsplaatsen uit. Met 1 druk op de knop voeg je deze bouwstenen toe aan jouw offerte zodat we samen met jou de beste rondreis kunnen samenstellen.

Je kunt kiezen uit de volgende categorieën:

Je kiest uit een categorie één of meerdere bouwstenen. In de aanvraag van je offerte kun je deze ook nog aanpassen naar jouw wensen. Wij zetten bij de aanvraag de gekozen bouwstenen om naar een rondreis die helemaal bij jou past.

Ben jij klaar om jouw reisvoorstel aan te vragen?

2: Controleren van de bouwstenen.

Je bent nu op het punt gekomen om de reis definitief aan te passen en een offerte aan te vragen.

Je kunt bij bepaalde bouwstenen bijvoorbeeld opgeven of je een andere comfortklasse wilt en hoeveel dagen je wenst te verblijven. Je kunt hier eventueel ook nog extra bouwstenen toevoegen. Wij nemen al deze wensen mee om dit in te passen in jouw offerte en komen dan met een routeplan voor jouw ideale reis

3: Het opgeven van je reisdata.

Kies het aantal personen voor de reis. Selecteer vervolgens de gewenste vertrekdatum en het aantal verblijf dagen. De retour datum wordt automatisch ingevuld wanneer je de gewenste verblijfsduur hebt gekozen.

Ben je flexibel in je vertrek- en aankomstdatum dan kun je dat ook aangeven. Wij kijken dan naar de meest gunstige data en laagste prijzen. De vertrekdatum kan dan afwijken van de opgegeven vertrekdatum.

4: Het versturen van jouw reisvoorstel.

Bij de laatste stap van je aanvraag vul je jouw contactgegevens in. Wij nemen de eerstvolgende werkdag telefonisch contact met je op om jouw perfecte reis door te spreken. Kies zelf een tijdstip waarop dat voor jou het beste uitkomt. Eventueel kun je op het aanvraagformulier al wat opmerkingen plaatsen.

Vervolgens klik je op versturen. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met de bevestiging van jouw aanvraag waarin we uitleggen hoe en wanneer je wat kunt verwachten. Uiteraard zit je nergens aan vast!

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika