Waarom is Kaapstad de leukste stad?

Natuurlijk verhuis ik niet voor niets naar de andere kant van de wereld. Deze stad heeft heel veel te bieden. Binnen een halfuur kun je naar het strand, de bergen in voor een hike of winkelen in de stad.
Kaapstad heeft zoveel hotspots. Ik heb zelfs nog niet eens alles gezien. Elke keer is er weer een nieuw restaurant geopend, met elke keer weer een goede keuken. Ook nieuwe winkels met keer op keer een creative input.

Waterfront area, Kaapstad

V&A Waterfront

Het Waterfront is een van de meest populaire gebieden in Kaapstad. De haven met de omliggende winkels en restaurantjes. Je kunt er gemakkelijk de hele dag verblijven, winkelen, een rondje in “the wheel” of een terrasje pakken. Het is wat prijzig maar zeker het bezoeken waard. De V&A foodmarket is ideaal als je niet weet wat je wilt eten. Er zijn tientallen kraampjes met verschillende etenswaren. Voor ieder wat wils.

Lionshead

Een hike doen in Kaapstad: dat kan! Lionshead heeft meerdere routes. Wally’s Cave is daar een van. Wally’s cave is iets steiler dan de normale route, maar is het zeker waard.

Oranjezicht market, Kaapstad

Oranjezicht Market

De leukste markt van heel kaapstad. De lokale boeren verkopen hier hun producten. Deze zijn vele malen lekkerder dan die je in de supermarket koopt. Vaak doe ik hier mijn boodschappen en maak er thuis een heerlijke maaltijd van. Oranjezicht City Farm is gericht op gezond eten en vooral wat alternatief. Probeer ook hun overheerlijke broden en biltong!
Ga gezellig langs op een zonnige zaterdagmorgen om deze markt te ervaren.

 

Ben je enthousiast geworden over Kaapstad en wil jij deze geweldige stad ook eens bezoeken?
Mijn team en ik staan elke dag voor jou klaar om jouw reis onvergetelijk te maken! Neem met één van ons contact op via een Nederlands telefoonnummer (030-3200706) of stuur een email naar [email protected]

Hartelijke groeten en tot in Zuid-Afrika!

Marleen en het team Zuidafrikareisopmaat.nl