Welkom in mijn woonplaats Kaapstad! 

“Ik en mijn team van Zuid-Afrika reisopmaat”

Vol enthousiasme, energie en met een uitdagende toekomst zet ik wederom voet op Zuid-Afrikaanse bodem. Mijn leven aan de andere kant van de wereld gaat beginnen! Ik heb de stap eindelijk durven zetten om mijn huidige Nederlandse leefomgeving te veranderen naar een Zuid-Afrikaanse.

Hoe komt het dat ik deze stap heb genomen? Kort en krachtig: “ik werd verliefd op Zuid-Afrika en Kaapstad”. Toen ik drie jaar geleden op rondreis was door dit prachtige land zag ik de vele culturen. Een fietstour door Lesotho. Ik leerde glas maken in Swaziland.

In Durban ontmoette ik veel Indianse mensen en proefde ik een mix van pittige Indiase kruiden gemengd met de zoetheid van Zuid-Afrika. In Johannesburg ben ik op zoek gegaan naar het urban centrum van de stad in één van de vele wijken waaruit Johannesburg bestaat en in Hermanus zag ik voor het eerst walvissen zwemmen!

Toen gebeurde het; ik arriveerde na een lange roadtrip in Kaapstad! Ik liep door de kleine straatjes; zag de mist over de tafelberg en rook de zilte zeelucht in mijn neusgaten.
Na zeven maanden stage in Kaapstad gelopen te hebben begon ik steeds meer liefde voor dit prachtige land te krijgen en besloot niet meer weg te gaan.

Zuid-Afrika is een land met een enorme diversiteit

“Here I am”

Onze rondreizen door Zuid-Afrika brengen jou vanzelf bij een van de vele wildparken, waar je een safari kunt maken naar de beroemde Big Five, een tripje naar Kaap de Goede Hoop en natuurlijk de pinguïns op Boulders Beach.
Overnachten in de Afrikaanse bush in een mooie lodge of tented camp maken jouw avontuur compleet. Vergeet ook zeker de Drakensbergen niet!

Ik hoop dat jij, net als ik, hetzelfde gevoel hebt wanneer je naar Zuid-Afrika komt. Een land dat je niet snel zal vergeten; een land waar je zeker naar terug zal gaan!

Vind jij het gaaf om door Zuid-Afrika te reizen? Ben je op zoek naar avontuurlijke plekken of wil je de big-five spotten?
Mijn team en ik staan elke dag voor jou klaar om jouw reis onvergetelijk te maken! Neem met één van ons contact op via telefoonnummer 030-3200706 of stuur een email naar [email protected]

Hartelijke groeten en hopelijk tot snel in Zuid-Afrika!

Marleen en het team van zuidafrikareisopmaat.nl