Wie zijn wij?

Het team van Zuid-Afrika Reisopmaat

Werner en Marleen, het team van Zuid Afrika Reisopmaat

Zuid-Afrika Reisopmaat, is dé Zuid-Afrika specialist voor jouw persoonlijke reis op maat naar Zuid-Afrika. Ons team bestaat uit mijzelf (Werner) en samen met Marleen en twee enthousiaste stagiaires zijn we met ons kantoor gevestigd in Kaapstad. Wij weten alles van Zuid-Afrika en willen dit graag met jou delen zodat ook jij de mooiste gebieden, safari parken, stranden en beste restaurants van dit land kan bezoeken tijdens jouw rondreis door Zuid-Afrika.

De eerste keer dat ik Zuid-Afrika bezocht was in 2008. Samen met twee vrienden waren we aan het backpacken. Ik was in één klap verliefd op dit veelzijdige land. Daarna ben ik snel nog 2 keer terug geweest. Bij de derde keer wist ik het zeker in Zuid-Afrika wil ik wonen.

In September 2009 heb ik de stap gezet en heb ik huis en haard achtergelaten en ben ik geëmigreerd. Ik woon nu aan de rand van Kaapstad in een klein maar super fijn appartement. In mijn vrije tijd doe ik veel vrijwilligers en heb daardoor veel contact met de lokale bevolking.

Zuid-Afrika is een prachtig land met een uiteenlopende natuur. Ik woon nu ruim 10 jaar in Zuid-Afrika maar nog regelmatig ontdek ik in mijn vrije tijd plekjes waar ik nog niet eerder ben geweest en word ik blij verrast. Ik hoop jou ook te kunnen overtuigen om naast het bekende Kruger Park, de Garden Route en Kaapstad van andere natuurschoon en cultuur van dit land te genieten. Wat dacht je van kanoën op Oranje River, Augrabies of Limpopo met het Soutpansgebergte en de rijke cultuur van de Venda bevolking. Vergeet vooral niet de minder bekende Nationale Parken te bezoeken die dit land rijk is.

Wanneer jij aan de hand van de bouwstenen jouw ideale reis op maat hebt geselecteerd, ga ik met mijn team aan de slag om voor jou een reisvoorstel uit te werken. Wij zullen jouw reisaanvraag oppakken en na telefonisch contact de offerte  opstellen. Natuurlijk kun je ook met ons bellen op ons Nederlandse telefoonnummer, What’s Appen, e-mailen en skypen. Er is geen tijdsverschil met Zuid-Afrika dus schroom niet om ons te contacten.

Daarom kies jij voor Zuid-Afrika reis op maat

Op mijn kantoor in Kaapstad

Op mijn kantoor in Kaapstad

  • Een privé rondreis op maat, naar jouw eigen wens
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw budget
  • Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele bouwstenen
  • Positieve klanten reviews 
  • Advies van jouw lokale reisspecialist zowel voor als tijdens je reis
  • In een paar stappen jouw eigen offerte aanvragen
  • Snel en gemakkelijk contact via What’s App, telefoon en Skype
  • Lid van het SGR en het calamiteitenfonds

Wij hopen je snel in Zuid-Afrika te mogen ontmoeten!

Werner en het team van Reisopmaat

“Lokaal geregeld, voor jou”

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika