Wie zijn wij?

Ik en mijn team van Zuid Afrika Reisopmaat met links Lisanne en rechts Kimberly.

Ik en mijn team van Zuid Afrika Reisopmaat met links Lisanne en rechts Kimberly.

Zuid-Afrika Reisopmaat, is dé online reisspecialist voor jouw persoonlijke reis op maat naar Zuid-Afrika. Ons team bestaat uit mijzelf (Marleen) en met mijn team van twee enthousiaste medewerkers zijn we gevestigd in Kaapstad. Wij weten alles van Zuid-Afrika en willen dit graag met jou delen zodat ook jij de mooiste gebieden, safari parken, stranden en lekkerste restaurants van dit land kan bezoeken.

De eerste keer dat ik Zuid-Afrika heb bezocht voor vakantie was in 2001 met mijn man en dochters toen 2 en 3 jaar oud. Daarna zijn wij nog 2 keer terug geweest. Bij de derde keer wisten we het zeker in Zuid-Afrika willen wij wonen.

In December 2009 hebben wij de stap gezet en ben ik met het gezin en de hond geëmigreerd. Ik woon op zo’n 40km van Kaapstad. In de begin jaren heb ik veel vrijwilligers werk gedaan en daardoor veel contact met de lokale bevolking opgebouwd. Mijn man heeft een eigen zaak en onze kinderen studeren in Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika is een prachtig land met een uiteenlopende natuur. Ik woon nu ruim 8 jaar in Zuid-Afrika maar nog regelmatig ontdek ik in mijn vrije tijd plekjes waar ik nog niet eerder ben geweest en wordt ik blij verrast. Ik hoop jou ook te kunnen overtuigen om naast de bekende Kruger, Garden Route en Kaapstad route vooral van het vele andere natuurschoon en cultuur van dit land te genieten, zoals bijvoorbeeld kanoën op Oranje River, Augrabies of  Limpopo met het Soutpansgebergte en de rijke cultuur van de Venda mensen. En vergeet vooral niet de minder bekende Nationale Parken die dit land rijk is.

Wanneer jij aan de hand van de bouwstenen jouw ideale reis op maat hebt geselecteerd, ga ik met mijn team aan de slag om voor jou een reisvoorstel uit te werken. Mijn collega’s en ik zullen jouw reisaanvraag oppakken en na telefonisch contact de offerte voor je opstellen. Natuurlijk kun je ook met ons bellen op ons Nederlandse telefoonnummer, e-mailen en skypen. Er is geen tijdsverschil met Zuid-Afrika dus schroom niet om ons te contacten.

Daarom kies jij voor Zuid-Afrika reis op maat

Marleen op pad tijdens een van haar safaritrips door zuid-afrika

 

  • Een reis op maat, helemaal naar jouw eigen wensen
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw budget
  • Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele bouwstenen
  • Positieve klanten reviews 
  • Advies van jouw lokale reisspecialist
  • In een paar stappen jouw eigen offerte aanvragen
  • Snel en gemakkelijk contact via Skype

Wij hopen je snel in Zuid-Afrika te mogen ontmoeten!

Marleen en het team van Reisopmaat

“Lokaal geregeld, voor jou”

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika