Zuid-Afrika Rondreizen: Lokaal geregeld, voor jou!

Een zebra in het Krugerpark

Als jij op zoek bent naar die prachtige rondreis of safari door Zuid-Afrika dan zit je bij ons goed!
Hieronder vindt je onze 6 meest populaire rondreizen door Zuid-Afrika variërend van 15 t/m 21 dagen, inclusief goede hotels, gamedrives, autohuur en natuurlijk een welkomstpakket bij aankomst.

Ook heb je tijdens jouw verblijf in Zuid-Afrika volledige ondersteuning van Marleen en haar team terplekke in Kaapstad. Jouw eigen Zuid-Afrika reis gaat misschien wel een “once in a lifetime experience” worden.
Wij zorgen ervoor dat die ervaring onvergetelijk wordt.

 

KLM werelddeal weken en Zuid Afrika Reisopmaat korting

Boek nu jouw Zuid-Afrika Reisopmaat en krijg 50 Euro korting per persoon.

Deze actie loopt tot en met 15 september 2019.

Voorwaarden : Minimaal 2 personen samenreizend en een reissom vanaf 700 Euro per persoon.

 

 

 

Telefonisch contact met ons?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-3200706.

We bespreken samen al je wensen en vervolgens brengen we vrijblijvend een voorstel uit voor jouw persoonlijke reis naar Zuid-Afrika.

“Lokaal geregeld, Voor jou!”


Onze populairste Zuid-Afrika rondreizen

Ons complete aanbod rondreizen en bouwstenen bekijken?

Waarom een rondreis door Zuid-Afrika maken?

1. Wildleven

Zuid-Afrika is één van de top bestemmingen in de wereld om wild te observeren. Er zijn tal van mogelijkheden om de Big Five (leeuw, olifant, luipaard, neushoorn, buffel) en andere wildsoorten te spotten in de nationale parken van Zuid-Afrika.

2. Prachtige landschappen

Zuid-Afrika heeft een enorme diversiteit aan landschappen om door heen te rondreizen. Verwacht prachtige kusten en kustlijnen, berglandschappen, grote gebieden met ongerept bushveld, semiwoestijnen, meren, watervallen, bossen en uitgestrekte vlaktes/steppes.

3. Avontuur

In Zuid-Afrika ben je aan het juiste adres als je avontuur zoekt. Je kunt hier voor werkelijk allerlei avontuurlijke activiteiten terecht. Bungeejumpen, kooiduiken met haaien, walvissen spotten, snorkelen, duiken, wandelen en ziplinen. Vergeet ook zeker de game drives in de wildparken niet. Wat is er nou spannender dan oog in oog staan met een reusachtige olifant of de koning van de jungle, de leeuw.

Offerte aanvragen?

Wil jij een rondreis door Zuid-Afrika maken? Vraag nu jouw persoonlijke reisvoorstel aan.

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn. Graag laten we je kennismaken met dit bijzondere land en delen we onze liefde voor Zuid-Afrika graag met jou. Want we kunnen je beloven: Zuid-Afrika gaat je hart stelen!

De beste reistijd voor Zuid-Afrika

De ontzettend mooie en gevarieerde natuur en landschappen in Zuid-Afrika worden mede dankzij het klimaat gevormd. Het klimaat is over het algemeen gematigd met een temperatuur die gemiddeld tussen de 20 en 30 graden ligt. Maar er zijn ook gebieden waar andere klimaten voorkomen.

Door het gematigd klimaat is Zuid-Afrika het hele jaar geschikt als reisbestemming. Vanaf april tot en met oktober kan het wat fris en regenachtig zijn in het land. Vanaf half november begint de zomer eraan te komen en kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 °C. In de zomerperiode is het op de stranden van Kaapstad en langs de Garden Route altijd gezellig druk.

Het klimaat in het oosten en noordoosten wijkt hiervan af. Zo is de beste tijd om een safari te maken in het Krugerpark juist in de wintermaanden. Het is dan droog en het wild bevindt zich vaak rondom drinkplaatsen, waardoor er meer kans is om tijdens een safari wildlife te spotten.

En nog beter, er is ook geen tijdsverschil als je naar Zuid-Afrika vliegt!

Daarom kies je voor Zuid-Afrika reis op maat

Wij hopen je snel in Zuid-Afrika te mogen ontmoeten!

Marleen en het team van Zuid-Afrika Reisopmaat
“Lokaal geregeld, voor jou”

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika

Je bent offline