Zuid-Afrika Rondreizen: Lokaal geregeld, voor jou!

Een zebra in het Krugerpark

Als jij op zoek bent naar die prachtige individuele rondreis of safari door Zuid-Afrika dan zit je bij ons goed!
Hieronder vindt je onze 6 meest populaire rondreizen door Zuid-Afrika variërend van 15 t/m 21 dagen, inclusief goede hotels, gamedrives, autohuur en natuurlijk een welkomstpakket bij aankomst.

Ook heb je tijdens jouw verblijf in Zuid-Afrika volledige ondersteuning van Werner en zijn team in Kaapstad. Jouw eigen individuele Zuid-Afrika rondreis gaat misschien wel een “once in a lifetime experience” worden. Wij zorgen ervoor dat die ervaring onvergetelijk wordt.

Wist je dat Zuid-Afrika Reisopmaat lid is van het SGR en het Calamiteitenfonds ? Dit betekend dat jouw reis gegarandeerd vertrekt en financieel gedekt is, oftewel jij kan genieten van een onbezorgde vakantie.

Telefonisch contact met ons?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-3200706.

We bespreken samen al je wensen en vervolgens brengen we vrijblijvend een voorstel uit voor jouw persoonlijke individuele rondreis Zuid Afrika.

“Lokaal geregeld, Voor jou!”

Het team van Zuid-Afrika Reisopmaat

Onze populairste Zuid-Afrika rondreizen

De onbekende West-Kaap
Vanaf: €949
15 Dagen
Restaurant Wolfgat Paternoster
De Culinaire West-Kaap
Vanaf: €268
3 Dagen
Het wilde strand van Port Elizabeth
Op safari in de Westkaap
Vanaf: €1264
15 Dagen
Twee toeristen spotten vanuit hun jeep een hyena
De big five maar dan anders!
Vanaf: €1687
17 Dagen
Drie zebras zijn aan het genieten en eten in het Mapungubwe National Park

Ons complete aanbod rondreizen en bouwstenen bekijken?

Waarom een rondreis door Zuid-Afrika maken?

1. Wildleven

Zuid-Afrika is één van de top bestemmingen in de wereld om wild te observeren. Er zijn tal van mogelijkheden om de Big Five (leeuw, olifant, luipaard, neushoorn, buffel) en andere wildsoorten te spotten in de nationale parken van Zuid-Afrika.

2. Prachtige landschappen

Zuid-Afrika heeft een enorme diversiteit aan landschappen om door heen te rondreizen. Verwacht prachtige kusten en kustlijnen, berglandschappen, grote gebieden met ongerept bushveld, semiwoestijnen, meren, watervallen, bossen en uitgestrekte vlaktes/steppes.

3. Avontuur

In Zuid-Afrika ben je aan het juiste adres als je avontuur zoekt. Je kunt hier voor werkelijk allerlei avontuurlijke activiteiten terecht. Bungeejumpen, kooiduiken met haaien, walvissen spotten, snorkelen, duiken, wandelen en ziplinen. Vergeet ook zeker de game drives in de wildparken niet. Wat is er nou spannender dan oog in oog staan met een reusachtige olifant of de koning van de jungle, de leeuw.

Offerte aanvragen?

Wil jij een rondreis door Zuid-Afrika maken? Vraag nu jouw persoonlijke reisvoorstel aan.

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn. Graag laten we je kennismaken met dit bijzondere land en delen we onze liefde voor Zuid-Afrika graag met jou. Want we kunnen je beloven: Zuid-Afrika gaat je hart stelen!

De beste reistijd voor Zuid-Afrika

De ontzettend mooie en gevarieerde natuur en landschappen in Zuid-Afrika worden mede dankzij het klimaat gevormd. Het klimaat is over het algemeen gematigd met een temperatuur die gemiddeld tussen de 20 en 30 graden ligt. Maar er zijn ook gebieden waar andere klimaten voorkomen.

Door het gematigd klimaat is Zuid-Afrika het hele jaar geschikt als reisbestemming. Vanaf april tot en met oktober kan het wat fris en regenachtig zijn in het land. Vanaf half november begint de zomer eraan te komen en kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 °C. In de zomerperiode is het op de stranden van Kaapstad en langs de Garden Route altijd gezellig druk.

Het klimaat in het oosten en noordoosten wijkt hiervan af. Zo is de beste tijd om een safari te maken in het Krugerpark juist in de wintermaanden. Het is dan droog en het wild bevindt zich vaak rondom drinkplaatsen, waardoor er meer kans is om tijdens een safari wildlife te spotten.

En nog beter, er is ook geen tijdsverschil als je naar Zuid-Afrika vliegt!

Daarom kies je voor Zuid-Afrika reis op maat

Wij hopen je snel in Zuid-Afrika te mogen ontmoeten!

Marleen en het team van Zuid-Afrika Reisopmaat
“Lokaal geregeld, voor jou”

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika