Safari reizen door Zuid-Afrika

Een Zuid-Afrika safari is een unieke vakantie en een bijzondere reiservaring. Maar welk wildpark biedt welke mogelijkheden en wat zijn de verschillen in safari’s? Wij van Zuid-Afrika Reisopmaat helpen je graag om jou de safari van jouw dromen te laten maken.

Op safari reizen door het Kruger Park of een van de andere prachtige safariparken van Zuid-Afrika: wie wil dat nou niet? ’s Morgens vroeg opstaan, de jeep in, op pad naar de wilde dieren, The Big Five spotten, het idee geheel op te gaan in de natuur: dat is waar het tijdens een safari in Zuid-Afrika om gaat. En dat aan het eind van de dag, met een adembenemende zonsondergang op de achtergrond, er nog diverse schitterende leeuwen en giraffen om de jeep heen bewegen.

 

Telefonisch contact met ons?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-3200706.

We bespreken samen al je wensen en vervolgens brengen we vrijblijvend een voorstel uit voor jouw persoonlijke reis naar Zuid-Afrika.

“Lokaal geregeld, Voor jou!”


Onze populaire Zuid-Afrika safari reizen

 

Twee toeristen spotten vanuit hun jeep een hyena
De big five maar dan anders!
Vanaf: €1,687
17 Dagen
Drie zebras zijn aan het genieten en eten in het Mapungubwe National Park
Rondreis Krugerpark naar Kaapstad
Vanaf: €849
16 Dagen

 

Offerte aanvragen?

Wil jij een safari rondreis door Zuid-Afrika maken? Vraag jouw persoonlijke offerte/reisvoorstel aan.

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel voor jou samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn. Graag laten we je kennismaken met dit bijzondere land en delen we onze liefde voor Zuid-Afrika graag met jou. Want we kunnen je beloven: Zuid-Afrika gaat je hart stelen!

 

Wat moet je meenemen als je op Safari gaat

Zuid-Afrika is een prima bestemmingen om een prachtige safari reis door te maken maar het is zeker aan te raden om goed voorbereid op reis te gaan. Vandaar dat wij hieronder een kleine check-list hebben gemaakt met de belangrijkste spullen die je mee moet nemen als jij op safari gaat!

  • Reisdocumenten – geldig paspoort en eventueel een visum.
  • Gezondheid – malaria tabletten, kleine EHBO kit met aspirine en tabletten tegen diarree, insectenspray en een klamboe. (controleer dit bij GG & GD)
  • Kleding – comfortabele wandelschoenen en kaki of lichtgroen gekleurde kleding en voor ’s avonds een trui, sweater of winddichte jas.
  • Zon bescherming – hoed of een pet, voldoende zonnebrandolie en een zonnebril.
  • Foto en film – een goede camera met een scherpe lens mee. (inclusief extra batterijen en geheugenkaartjes)
  • Verrekijker – Een verrekijker kan je safari plezier enorm verhogen. Een camera met een goede zoomfunctie kan je ook als verrekijker gebruiken.

Meer informatie over wat je absoluut mee moet nemen op safari vakantie?

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika
button

Contactformulier


 

Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Telefoon :
Je kunt ons op het Nederlandse nummer bellen : 030-3200706