Safari reizen door Zuid-Afrika

Olifant gespot tijdens een safari in zuid-afrikaEen Zuid-Afrika safari rondreis door het Kruger Park is een bijzondere reiservaring. Maar welk wildpark biedt welke mogelijkheden en wat zijn de verschillen in safari’s? Wij van Zuid-Afrika Reisopmaat helpen je graag om jou de safari van jouw dromen te laten maken.

Een safari reis door het Kruger Park of een van de andere prachtige safariparken van Zuid-Afrika: wie wil dat nou niet? ’s Morgens vroeg opstaan, de jeep in, op pad naar de wilde dieren, The Big Five spotten, het idee geheel op te gaan in de natuur: dat is waar het tijdens een safari in Zuid-Afrika om gaat. En dat aan het eind van de dag, met een adembenemende zonsondergang op de achtergrond, er nog diverse schitterende leeuwen en giraffen om de jeep heen bewegen.

 

Het team van Zuid-Afrika ReisopmaatTelefonisch contact met ons?

Neem contact met ons op via telefoonnummer 030-3200706 of gratis via Whats App op +27 66 500 5324.

We bespreken samen al je wensen en vervolgens brengen we vrijblijvend een voorstel uit voor jouw persoonlijke reis naar Zuid-Afrika.

“Lokaal geregeld, Voor jou!”

 


Onze populaire Zuid-Afrika safari reizen

 

De dames van zuid-afrika reisopmaatOfferte aanvragen?

Wil jij ook een safari rondreis door het Kruger Park maken? Vraag jouw persoonlijke offerte/reisvoorstel aan.

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel voor jou samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn. Graag laten we je kennismaken met dit bijzondere land en delen we onze liefde voor Zuid-Afrika graag met jou. Want we kunnen je beloven: Zuid-Afrika gaat je hart stelen!

 

Wat moet je meenemen als je op Safari gaat

Tijdens safari een cheetah gespot in zuid-afrika

Zuid-Afrika is een prima bestemmingen om een prachtige safari reis door te maken maar het is zeker aan te raden om goed voorbereid op reis te gaan. Vandaar dat wij hieronder een kleine check-list hebben gemaakt met de belangrijkste spullen die je mee moet nemen als jij op safari gaat!

  • Reisdocumenten – geldig paspoort en eventueel een visum.
  • Gezondheid – malaria tabletten, kleine EHBO kit met aspirine en tabletten tegen diarree, insectenspray en een klamboe. (controleer dit bij GG & GD)
  • Kleding – comfortabele wandelschoenen en kaki of lichtgroen gekleurde kleding en voor ’s avonds een trui, sweater of winddichte jas.
  • Zon bescherming – hoed of een pet, voldoende zonnebrandolie en een zonnebril.
  • Foto en film – een goede camera met een scherpe lens mee. (inclusief extra batterijen en geheugenkaartjes)
  • Verrekijker – Een verrekijker kan je safari plezier enorm verhogen. Een camera met een goede zoomfunctie kan je ook als verrekijker gebruiken.

Meer informatie over wat je absoluut mee moet nemen op safari vakantie?

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika