Durban en uMhlanga, hotels en omgeving

Met deze bouwsteen verblijf je in uMhlanga aan de Dolphin Coast, net ten noorden van Durban. uMhlanga is wat rustiger. Met de auto ben je zo in Durban of op één van de vele stranden. Zo verken je gemakkelijk de hele omgeving.

Door het heerlijke klimaat zijn de stranden in en rond Durban het hele jaar te bezoeken. Bij Durban en uMhlanga zie je regelmatig dolfijnen! Hou je ogen dus goed open wanneer je langs de kust loopt of dineert met uitzicht op zee. Bereid je alvast maar voor op tropisch genieten hier!

Dit product opslaan in jouw reisvoorstel?

Wat ga je ontdekken

In uMhlanga zijn de boulevard en het strand echte trekpleisters en vanuit uMhlanga rij je zo naar Durban. Durban heeft een fijne promenade langs het strand en je kunt er goed surfen.

In de Indiase wijk van Durban ligt de grootste markt. Het nieuwe gedeelte is overdekt en er zijn ontelbaar veel kraampjes. Je vindt er kleren, vruchten, kruiden en de medicijnen van de traditionele helers. Het is een toffe plek om op zoek te gaan naar souvenirs. Daarnaast is een bezoek aan het aquarium van uShaka Marine World de moeite waard.

In uMhlanga en Durban maak je kennis met de Zuid-Afrikaanse strandcultuur. Je loopt er heerlijk over de boulevard, neemt een duik in zee of geniet op het strand van de zon. Probeer als je hier bent eens de lokale specialiteit ‘bunny chow’, witbrood gevuld met curry. Heerlijk!

Indiase verkoopster voor een kleurrijke marktkraam in Durban

Een verkoopster op de markt in Durban

Bezienswaardigheden

  1. Durban boulevard
  2. Durban markten
  3. stranden van de Dolphin coast
  4. uShaka Marine World

Optionele excursies

  • Ontdek Durban op de fiets

 

Accommodaties

Saffron House

Dit is een gezellig guesthouse in Salt Rock met aandacht voor details. Alle kamers zijn schoon en hebben airconditioning, televisie en wifi. Tijdens je verblijf krijg je strandlakens en een parasol. Vanuit je kamer loop je zo de tropische tuin in naar het zwembad. Je verkent vanuit het guesthouse de Dolphin Coast en het centrum van Durban is een half uurtje rijden. Vlakbij het guesthouse vind je restaurants, winkels en een golfbaan.

Umbrella Tree

Een warm welkom en veel persoonlijke aandacht wachten je in dit comfortabele bed & breakfast. Het is hier prettig verblijven met fris beddengoed en lichte kamers. Je krijgt er echt een strandgevoel. Alle kamers hebben wifi en airconditioning. Vanaf het houten balkon heb je uitzicht op de Indische oceaan. Je geniet van een heerlijk ontbijt en op warme dagen koel je lekker af in het zwembad.

Flamingo Lodge

Deze luxe accommodatie ligt midden in uMhlanga. Het is vlakbij het zwemstrand, het Gateway winkelcentrum en de promenade. De promenade is ideaal voor een mooie wandeling of om hard te lopen. Het uitzicht is fantastisch met hier en daar zelfs dolfijnen of walvissen. Alle kamers zijn ingericht in lichte kleuren en hebben een eigen patio. Fijne extra’s als gratis koekjes en wifi maken je verblijf compleet.

Prijzen

Hotel Kamertype Laagseizoen Hoogseizoen
Budget Saffron House Standaard kamer met ontbijt 49 49
Middenklasse Umbrella Tree Standaard kamer met ontbijt 55 55
Luxe Flamingo Lodge Standaard kamer met ontbijt 81 81

Prijs per persoon per nacht op basis van 2 personen.
Laagseizoen: mei t/m augustus.

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij deze rondreis alvast aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw reisvoorstel?

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare bouwstenen.

Huizen in een township in Kaapstad
Kaapstad township tour
Vanaf: €55
1 Dag(deel)
Witte kerk in Piet Retief
Piet Retief, hotels en omgeving
Vanaf: €47
1 Dag(deel)
Leerlingen in een lokaal op een school in Knysna township
Township tour in Knysna
Vanaf: €39
1 Dag(deel)
Vrouw met helm en fiets voor de fietstocht door Soweto Johannesburg
Soweto fairtrade fietstour
Vanaf: €78
1 Dag(deel)

Reviews

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika
button

Contactformulier


 

Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag 10.00 uur tot 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Telefoon :
Je kunt ons op het Nederlandse nummer bellen : 030-3200706