Kaapstad township tour

Vraag je je af wat een township nou precies is? Of hoe het is om in een Zuid-Afrikaans township te wonen? Met deze bouwsteen worden al je vragen beantwoord. Je gaat met een gids/chauffeur op pad om verschillende townships van Kaapstad te verkennen.

Onderweg bezoek je het District Six museum in het centrum van Kaapstad en de townships Langa en Guguletu. Door de verhalen van de gids en gesprekken met de locals leer je veel over het Zuid-Afrika van vroeger en nu.


1 van 4 afbeeldingen
  • Duur: 1 Dag(deel)
  • Vanaf: €55
  • Je ontdekt: 

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Met gids Johnny of een van zijn collega’s bezoek je de townships van Kaapstad. Je begint de tour in het centrum van Kaapstad waar je de Bo-Kaap, Castle of Good Hope en het District Six museum bezoekt. Via het Rhodes Memorial ga je daarna naar Khayelitsha en Langa, twee van de oudste townships van Zuid-Afrika.

De gids vertelt je over de geschiedenis van de townships. Je drinkt onderweg een drankje in een shabeen (een lokaal café) en je bezoekt een kindertehuis. Als je dat leuk vindt maak je een wandeling tussen de huisjes. Wanneer je de tour op zondag maakt dan kun je een lokale Rooms Katholieke kerkdienst bijwonen.

Het is een bijzondere en veilige manier om de townships van dichtbij mee te maken. De kennismaking met de mensen die hier wonen en hun verhaal is een overgetelijke ervaring.

Huizen in een township in Kaapstad

Huizen in een township

Goed om te weten

  • De excursie duurt ongeveer 4 uur
  • Vertrektijd is 9.00 uur

Inbegrepen

  • Gediplomeerde gids/chauffeur
  • Benzine
  • Entreegelden

 

Prijzen

Prijs per persoon
Kaapstad township tour 54

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij deze rondreis alvast aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare bouwstenen.

Drie generaties olifanten in Addo
Addo, hotels en omgeving
Vanaf: €45
1 Dag(deel)
Groepsfoto in de Cango Caves Oudtshoorn

Reviews

Review Kaapstad township tour.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika