Makushu Homestay

Altijd al het echte lokale Zuid-Afrikaanse willen ervaren ? Dat kan nu bij Makushu Homestay. Je wordt welkom geheten in het huis van jouw gastfamilie en zij zullen jou de lokale gebruiken en tradities leren.

Dit is een unieke ervaring voor zowel jou als bezoeker als de lokale gemeenschap. Je zal twee nachten verblijven in het Venda dorp Makushu, gelegen in de Limpopo provincie. Het gebied is prachtig en nog redelijk onontdekt door toeristen.


1 van 4 afbeeldingen
 • Duur: 2 Dagen
 • Vanaf: €174
 • Je ontdekt: 

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Altijd al het echte lokale Zuid-Afrikaanse willen ervaren ? Dat kan nu bij Makushu Homestay.

“Je zal twee nachten verblijven in het Venda dorp Makushu, gelegen in de Limpopo provincie. Het gebied is prachtig en nog redelijk onontdekt door toeristen. In Makushu ben je geen toeschouwer of toerist maar wordt u onderdeel van de gemeenschap.”

Je wordt welkom geheten in het huis van jouw gastfamilie en zij zullen jou de lokale gebruiken en tradities leren. Dit is een unieke ervaring voor zowel jou als bezoeker als de lokale gemeenschap. In Makushu ben je geen toeschouwer of toerist maar wordt je onderdeel van de gemeenschap

 

Goed om te weten

Extra excursie mogelijkheden vanuit de homestay! :

Ochtend wandeling (hiking)
Vissen bij de Nzhelele dam
Dans lessen
Drum lessen
Bezoek aan het Fundudzi meer en Data Museum
Les in houtsnijwerk maken

Inbegrepen

Volpension (ontbijt, lunch en diner)
Onder begeleiding het dorp ontdekken met “storytelling” en dansen

Volledig Programma overzicht

 • Dag 1
 • Dag 1: Makushu Homestay

  Op de dag van aankomst check je in bij het gastgezin en zal je traditioneel dineren terwijl er verhalen worden verteld. Je verblijft in een privé kamer in het huis van jouw gastgezin.

  Het is belangrijk om te weten dat er geen badkamer aanwezig is! Je zal je dus moeten wassen in een teil en het toilet is niets meer dan een gat in de grond. Even helemaal terug naar de basis. Een mooiere manier om het leven in de lokale gemeenschappen te ervaren is er niet.

  En na 2 nachten leven op redelijk primitieve wijze waardeer je de luxe van de rest van jouw reis des te meer! TAHS-SA (Traditional African HomeStays South Africa) is een organisatie die toerisme in de lokale gemeenschappen promoot.


 • Dag 2
 • Dag 2: Makushu Homestay

  Vandaag dag zul je meer leren over de lokale Venda cultuur. Je maakt een wandeling in het gebied waarbij je meer mensen zult ontmoeten uit het dorp. Ook kun je zien hoe de lokale kunst wordt gemaakt.

  Je luncht en dineert met de familie, onder het genot van een lokaal biertje, en ’s avonds kun je sterren kijken met de lokale astronoom Abel die je er ook alles over kan vertellen.


Prijzen

Prijs per persoon
Makushu Homestay€ 174

Op basis van minimaal 2 per personen samen reizend.

 

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij deze rondreis alvast aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare rondreizen.

Reviews

Review Makushu Homestay.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika