Ontdek Durban op de fiets

Ontdek Durban op de fiets! Je fietst tussen de palmbomen en bekijkt ondertussen de bezienswaardigheden langs de boulevard. Rustig aan, op de boulevard zijn ook veel wandelaars!

Je fiets langs het Moses Mabhida voetbalstadium, het uShaka aquarium en de Emgeni rivier. Onderweg geniet je van het strand waar altijd wel iemand een zandkasteel bouwt of probeert te surfen. Het is een ontspannen bouwsteen om Durban beter te leren kennen.


1 van 4 afbeeldingen
  • Duur: 1 Dag(deel)
  • Vanaf: €50
  • Je ontdekt: 

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Ontdek Durban op de fiets is een actieve en eco-vriendelijke fietstocht die begint en eindigt bij het Southern Sun Elangeni Hotel. Dat ligt op een prachtige locatie naast het strand. Je maakt kennis met de gids en als de fiets op orde is beginnen jullie aan de fietstocht.

Je fietst over de Golden Mile die zich uitstrekt van South Beach tot het Suncoast Casino. Het strand is opgedeeld door de pieren die ertussen liggen. Vanaf de pieren wordt veel gevist en vanaf de stranden kun je goed surfen. Onderweg stop je bij de monding van de Emgeni rivier. Kijk goed om je heen: je verwacht het misschien niet zo in de stad maar er leven hier veel soorten vogels!

Je fietst daarna langs het voetbalstadion van Durban. Dit is speciaal gebouwd voor de World Cup voetbal die in 2010 in Zuid-Afrika werd gehouden. Vervolgens fiets je langs een mooie gracht tot aan de ingang van de haven van Durban. Een heerlijke tocht en een perfecte manier om Durban te ontdekken.

Vier toeristen op de fiets Durban

Onderweg stop je voor foto’s

Goed om te weten

  • De fietstocht duurt ongeveer 3 uur
  • Neem zonnebrand mee

Inbegrepen

  • Fiets
  • Helm
  • Gids

De prijzen van Ontdek Durban op de fiets

Prijs per persoon
Ontdek Durban op de fiets 50

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij Ontdek Durban op de fiets aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare bouwstenen.

Reviews

Review Ontdek Durban op de fiets.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika