Sani Pass Experience

Met een reis naar Zuid-Afrika kun je zomaar 2 extra stempels in je paspoort krijgen. Naast een bezoek aan Swaziland is een uitstap naar Lesotho zeker de moeite waard. Bezoek één van de gevaarlijkste wegen van de wereld en ga naar het dak van Zuid-Afrika en Lesotho via de beroemde Sani Pass.


Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Tijdens de 3 daagse Sani Pass Experience ontdek je deze immense bergpas gelegen in de Drakenbergen en op de grens van Zuid-Afrika en Lesotho. Vanuit het grensplaatsje Underberg, zal de Sani Pass Experience starten en eindigen.

Dit is de enige route om aan de oostkant van Zuid-Afrika naar Lesotho te rijden en tevens de hoogste bergpas in Zuidelijk Afrika waar motorvoertuigen kunnen rijden. Deze adembenemende excursie is een waar avontuur !

Inclusief

 • 2 overnachtingen in het Elgin Guesthouse
 • Dag excursie naar de Sani Pass
 • Ontbijt op dag 2 & 3
 • Lunch op dag 2

Exclusief

 • Autohuur
 • Uitgaven van persoonlijke aard

Volledig reisprogramma : Sani Pass Experience

 • Dag 1
 • Dag 1  Underberg

  Startpunt van deze 3 daagse bouwsteen is het pittoreske plaatsje Underberg, gelegen aan de voet van de majestueuze Drakensbergen. Underberg is een populaire bestemming voor wandelaars, mountainbikers en golfers. Maar het is toch vooral bekend als het beginpunt van de beroemde Sani Pas.

  Overnachting in het Elgin Guesthouse.

  Elgin Guesthouse

 • Dag 2
 • Dag 2  Sani Pass excursie

  Na een stevig ontbijt vertrek je omstreeks 09.00 uur voor de Sani Pass excursie. Deze pas is één van de avontuurlijkste en gevaarlijkste wegen van de wereld oftewel de tocht naar het “Dak van Afrika”. De adembenemende route is een avontuur voor iedere vakantieganger die niet bang is uitgevallen.

  Tijdens de excursie wordt er onderweg een lokale lunch genoten. Op de route vind je onder andere de hoogste pub van Zuid-Afrika en geniet je van de indrukwekkende natuur van Lesotho. De dagtour is rond 17.00 uur afgelopen.

  Overnachting in het Elgin Guesthouse.

 • Dag 3
 • Dag 3 Underberg

  Na een wel verdiende nachtrust en een vers ontbijt is het tijd om Underberg en het Elgin Guesthouse te verlaten.

In het BNN/VARA programma “de gevaarlijkste wegen ter wereld” rijden de twee deelnemers over de Sani Pass. Het is de moeite waard om deze aflevering terug te kijken en al helemaal in de sfeer te komen.

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij de Sani Pass Experience bouwsteen aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal vergelijkbare rondreizen.

De onbekende West-Kaap

Vanaf: €949
15 Dagen
Zittende vrouw met Drie Rondavels op de achtergrond Hazyview

van Johannesburg naar Kaapstad

Vanaf: €1199
21 Dagen
Twee toeristen spotten vanuit hun jeep een hyena

De big five maar dan anders!

Vanaf: €1687
17 Dagen

Review Sani Pass Experience.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika