St. Lucia boottocht: nijlpaarden en krokodillen

Met deze bouwsteen maak je een ontspannen boottocht over het meer van St. Lucia. Je gaat op zoek naar nijlpaarden, krokodillen en heel veel vogelsoorten. Met 800 nijlpaarden en 1000 krokodillen die in het gebied leven zie je ze gegarandeerd! Neem een verrekijker mee om de dieren nog beter te bekijken.

Tijdens de boottocht is de schipper je beste vriend. Hij of zij zorgt ervoor dat de boot veilig over het meer vaart maar spot ook vaak als eerste de dieren. Handig dus om tijdens de tour een schuin oog te houden op de schipper.


1 van 4 afbeeldingen
  • Duur: 1 Dag(deel)
  • Vanaf: €20
  • Je ontdekt: 

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Wat ga je ontdekken

Wanneer je start met de St. Lucia boottocht heet de schipper je welkom en vertelt over de veiligheid op de boot. Hij of zij vertelt ook meer over wat je onderweg gaat zien. Goed opletten dus!

Je vaart in een rustig tempo over het meer van St. Lucia en houd onderweg je ogen goed open. De schipper heeft veel ervaring en ziet de dieren snel. Je zult zien dat je er zelf ook vlug een expert in wordt. Je gaat op zoek naar de  krokodillen en nijlpaarden die hier leven. Met de boot kom je er heel dichtbij en kun je schitterende foto’s maken.

Wist je trouwens dat nijlpaarden niet echt zwemmen? Ze zijn dan wel verre familie van walvissen maar bewegen zich meer als paarden. Door de grappige oren bovenop hun hoofd houden ze goed in de gaten wat er om hen heen gebeurt. Ook als ze onder water zijn. Ze liggen ook graag in het zonnetje in het gras. Duimen dat ze dat net doen als jij in St. Lucia de boottocht maakt!

Schipper en gasten op boot St. Lucia

Je hebt goed zicht over het water

Goed om te weten

  • De boottocht duurt ongeveer 2 uur
  • Vertrek om 10.00 uur, 15.00 uur (winter) of 16.00 uur (zomer)
  • Er is een bar aan boord

Inbegrepen

  • Schipper/gids tijdens de St Lucia boottocht
  • Rondvaart

 

Prijzen

Prijs per persoon
St Lucia boottocht: nijlpaarden en krokodillen 18

Direct aan je offerte toevoegen?

Wil jij de St. Lucia boottocht: nijlpaarden en krokodillen aan jouw persoonlijke offerte toevoegen? Via onderstaande knop voeg je deze alvast aan jouw offerte toe. Ook kun je natuurlijk jouw offerte hier meteen invullen en versturen.

Dit product opslaan in jouw favorieten?

curved arrow

Vergelijkbare Bouwstenen

Nog geen keuze kunnen maken? Dan hebben wij hier een aantal toffe vergelijkbare bouwstenen.

Leerlingen in een lokaal op een school in Knysna township

Township tour in Knysna

Vanaf: €36
1 Dag(deel)
Koppel op het Bloubergstrand met uitzicht op de Tafelberg

Reviews

Review St. Lucia boottocht: nijlpaarden en krokodillen.

Rennende giraffes op de steppe in zuid-afrika